![]()
دانشجویان دانشکده خبر بعد سه سال فارغ التحصیلی برای نخستین بار دور هم جمع شدند . خیلی از آنان الان مشغول گرفتن فوق لیسانس اند و بعضی دیگر برای خود " شخصیت مهمی " ! شده اند . قرار است بزودی جشن فارغ التحصیلی پیش کسوتان دانشکده که ما باشیم برگزار شود. این وسط جای خیلی ها خالی است . استادانی مثل دکتر فتوحی که انگیزه درونی خیلی از ما شدند برای یک تحول بزرگ تر .سر کلاس این استاد ادبیات که الان در یوگسلاوی است " دوبله " می نشستیم.
علی اکبر قاضی زاده هم در عکس نیست . مجبورمان می کرد برای نوشتن یک گزارش سه بار به مسجد امام سر بزنیم و آخر سر هم نتیجه گزارش این می شد : " چشات در آد . این گزارشه ؟ " و خیلی های دیگر .....( افراد حاضر در عکس تا جایی که شناسایی می شوند : اشکان خواجه نوری ، داریوش ترکمان ، مهری رفعتی ، شاهو صبار ، مرضیه رسولی ، لیلا خدابخشی ، خودم ! ، پرستو دوکوهکی و ...)
اندیشه کسانی مانند وردی نژاد از تاسیس این دانشکده ، ایجاد تحولی در عرصه خبرنگاری کشور بود . آن روزها که دانشجویان روزنامه نگاری دانشگاهها را به زور به روزنامه ها راه می دادند ما مجبور بودیم دو واحد در خبرگزاری و دو واحد روزنامه ایران بگذرانیم.
_ گزارش پرستو از مراسم خودمانی امشب
_شایعه انحلال تنها دانشکده خبرنگاری ایران


بسيار زيبا بود و خاطره انگيز! خانم دهقاني شماها كه سايت داريد بايد بيشتر در هماهنگي اين پتانسيل بزرگ نقش داشته باشيد.
خوبه که بچه های قدیمی دور هم جم بشن.
يه چيزی ازت ميخوام:
اگر برات امکانش هست-که هست- يه دعوت نامه از orkut برام بفرست.
ميخوام برم اونجا ببيِنم چه خبره.
ok؟
thanks.
آدرس Email که داری:kjh@tehrandata.com
سلام
ممنون كه گزارش آن شب را پوشش دادي
من خبر نداشتم كه فتوحي رفته يوگوسلاوي,
اونجا رفته چه كار؟
لطفا يا تو سايتت بنويس يا به من اي ميل بزن.
موبايل من كه همچنان در پكيدگي به سر مي بره
مال تو چه طور؟
خوش باشي